Un blog despre Insurance, IT, Family si nu numai...
Educatia este viitorul nostru
Nu pot spune ca in facultate am fost genul de elev premiant, dar nici nu am avut restante pentru ca intotdeauna am incercat sa gasesc o balanta intre diferitele planuri ale vietii. Doamne, ce frumos suna…, eh... vrajeala… in realitate abia asteptam sa se termine cursurile si sa plecam in gasca la terasa, iar in sesiune invatam cat puteam pe ultima suta de metri ca sa nu avem restante. Am facut aceasta introducere ca sa va povestesc cum... (continuare)
Sayuri – o gheisa plina de talente (continuare)
Sunt "trist"... am fost prin "ierburile miscatoare" ale unei regiuni uitate de lume (Valea Tarsii ii spun localnicii - pe langa Breaza) si am gasit acolo un sol ciudat. Ganditi-va la un strat de noroi de jumate de palma deasupra caruia a crescut frumos si nestingherita... (continuare)
Sayuri – o gheisa plina de talente
Inceputurile mele in ale scrisului erau prin toamna lui 2009, cand am reusit sa ne schimbam vechea masina cu una nou-nouta. Imi aduc aminte de vorbele frumoase de la prietenii de pe Suzuki Club si incurajarile acestora care is doreau sa le povestesc cat mai multe in jurnal. Vorbele lor de bine si acum... (continuare)