Un blog despre Insurance, IT, Family si nu numai...
Plicurile postale cu autograf Apollo 11
Pe 20 Iulie 1969 Armstrong si Aldrin faceau primii pasi pe luna. Un eveniment ce a marcat istoria umanitatii, cu siguranta nu era lipsit de riscuri, sansele unei aselenizari cu succes fiind... (continuare)
Serviciul de stingere a incendiilor de la 1682
LFB, adica London Fire Brigade, prima autoritate oficiala pentru stingerea incendiilor din Londra, a fost infiintata de abia in 1865... (continuare)
Un wallpaper fara asigurare
Cand domeniul asigurarilor ar fi putut sa influenteze un wallpaper, asa cum il stim noi... (continuare)
Asigurarea autovehiculelor
o definitie scurta despre asigurarea autovehiculelor (continuare)
Asigurarea facultativa
o definitie scurta despre asigurarea facultativa (continuare)
Asigurarea obligatorie
In general tot ce este obligatoriu ne scoate din zona noastra de confort, dar in cazul asigurarilor obligatorii lucrurile ar trebui privite din perspectiva responsabilitatii... (continuare)
Asigurarea de raspundere civila
o definitie scurta despre asigurarea de raspundere civila (continuare)
Asigurarea de raspundere civila auto
Pentru posesorii de autovehicule este un document arhicunoscut, obligatoriu, care de multe ori a fost perceput ca un impozit, o taxa la stat, iar pentru cei care devin posesori, un alt document pe care trebuie sa il prezinti la ... (continuare)
De ce sa ne asiguram?
Fara a incerca sa promovez un jucator sau altul care activeaza in domeniul asigurarilor, voi incerca sa explic in cateva randuri, de ce este bine sa incheiem polite de asigurare, de ce este bine in principiu sa fim asigurati. Nu intamplator am folosit pluralul in adresare pentru ca... (continuare)
Franciza sau fransiza?
Sunt doua cuvinte care in forma de mai sus aduc mereu zambete pe chipurile angajatilor din asigurari. Si de ce nu ar fi asa, avand in vederea faptul ca... (continuare)